COVID-19 opdatering

Opdatering 28. maj

Aftenskoler har fået mulighed for at genoptage visse former for undervisning fra 8. juni. Svømmehaller er dog stadig lukket ned, ligesom fitnessprægede aktiviteter ikke er omfattet af denne etape af genåbningen. Det betyder, at vi endnu ikke har mulighed for at gennemføre ting som babysvømning, babycafé, bootcamp eller hot yoga.

Vi forventer at kunne genoptage langt hovedparten af vores aktiviteter umiddelbart efter sommerferien. Vi arbejder også på at kunne tilbyde ekstra hold udendørs hen over sommeren. Følg med her på siden eller på facebook for seneste nyt om tilmeldingsklare hold.

Når undervisningen genoptages, overholder vi naturligvis alle krav og retningslinjer vedrørende afstand, kvadratmeter og midler til håndhygiejne, så DOF Herning er en tryg og sikker ramme om gode fritidsoplevelser.

Alle der har været berørt af aflysninger i perioden mellem 12/3 og 7/6, skulle have fået direkte besked angående kompensation for manglende undervisning. Hvis du har betalt for undervisning, som ikke er gennemført, men ikke har fået en e-mail endnu, så skriv til info@aftenskolerne.dk med oplysning om dit fulde navn og nummeret på det hold, du var tilmeldt, så undersøger vi sagen hurtigst muligt.

Vi har været nødt til at beslutte, at den aflyste undervisning er endegyldigt aflyst, således at kompensationen har form af et tilgodehavende. Vi håber naturligvis, at mange vil benytte dette tilgodehavende som hel eller delvis betaling for fremtidige kurser hos DOF Herning.

Af både praktiske og formelle årsager har vi desværre ikke mulighed for at give aflysningsramte kursister forrang til pladser på kommende hold. Vi kan derfor kun opfordre alle til selv at holde sig orienteret her på siden om nye hold med ledige pladser.